Om KB Vin A/S

VIN TIL KVALITETSBEVIDSTE LIVSNYDERE

 

​KB Vin A/S blev etableret i 1984 med speciale i kvalitetsvine fra især Bourgogne, men også fra mange andre franske vindistrikter samt fra Italien, Spanien, Portugal, Ungarn, Australien samt Nord- og Sydamerika. Følg med i vore tiltag -  se nyheder.

  

Vi sætter service i højsædet og engagerer os dybt i at rådgive hver enkelt kunde ud fra den enkelte kundes ønsker og behov. Derfor er vi blandt de førende leverandører til restauranter overalt i Danmark og Sverige, heraf flere med Michelin-stjerner. Samtidigt har vi lang erfaring som leverandør til virksomheder og private.

 

Vi er eneforhandler af alle vores kvalitetsvine. Vi rejser selv rundt for at finde de gode vine og de nye, dygtige producenter. Vi importerer alle vine direkte og undgår dermed fordyrende mellemled. Det sikrer vores kunder kvalitetsvin til fornuftige priser - se vores katalog.

  

Vi stiller høje krav og alle vores producenter er valgt med omhu. Derfor kan vi præsentere en utrolig bredde i udbuddet af vine, som lever op til vores strenge krav.

 

Men bedøm selv. 

 

Send os en email eller ring og få en snak - se kontakt os.