Onkel Ernst fra Rhône

Oprettet d.

Onkel Ernst fra Rhône

Der er vine man bare drikker. Og så er der vine, man husker, fordi det føles som om, man får elektrisk stød første gang man drikker dem!

Det er sådanne power-vine vinproducenten Alexander fra Mas Oncle Ernest stræber efter at lave, fordi han ønsker, at vin skal give vindrikkere en overraskende og anderledes oplevelse, de husker på den gode måde! Man skal simpelthen føle, at man er i live, at man er udsat for en sublim, genial oplevelse ud over det sædvanlige. Og det er blevet et hit i mange lande, hvor Oncle Ernest vin-serien er blevet populær.

I KB Vin A/S er vi stolte af endelig at kunne præsentere de originale, frugtrige vine fra Oncle Ernest for det danske og svenske marked.

 

Spørger man vinproducenten Alexander Roux, hvad Oncle Ernest betyder for ham, er svaret ALT. Oncle Ernest var nemlig grundlæggeren af vingården af samme navn og i dag er Alexander en af dem i familien, der driver vingården videre i onklens spøjse ånd. 

Mas Oncle Ernest ligger i Ventoux i Côtes du Rhône i det sydlige Frankrig og klimaet med masser af sol og Mistral vinden er ideelt for dyrkningen af druerne, der giver meget saftige og intense vine.

Mas Oncle Ernest serien tæller både skønne hvide, røde og rosé-vine. I første omgang har vi taget den anmelderroste rosé "Ephémère" hjem, samt Ventoux Rouge, Instant Présent og så  "Tour de France rødvinen" Le Petit Braquet - ("den lille klinge") fremstillet af solmodne druer fra Tour de France's cykelløbets egen baghave ved bjerget Mont Ventoux, en af de mest udfordrende etaper i verdens største cykelløb.

 

2018 Ventoux Rosé, Ephémère 'bio' kr. 89,00 - køb her
2018 Ventoux Rosé, Ephémère 'bio', MAGNUM, kr. 189,00 - køb her
2018 Ventoux Rouge, Le Petit Braquet 'bio' 84,00 - køb her
2018 Ventoux Instant Présent 'bio' kr. 89,00 - køb her