Dureuil-Janthial: Vinglæde kommer ikke af sig selv!

Oprettet d.

Dureuil-Janthial: Vinglæde kommer ikke af sig selv!

Vincent Dureuil-Janthial regnes for en af Rully-appellationens top-producenter og det siges, at der er få som ham, der formår at lave hvide Bourgognevine med så meget elegance, karakter og renhed. 

Vincent Dureuil-Janthial har nemlig et unikt talent for vinfremstilling og en kolossal passion for vin, som han ønsker at lave på topplan. Han er derfor fuldstændigt perfektionistisk og går ikke på kompromis med noget på vingården i hjertet af Rully. 

Domainet fremstiller både mousserende Crémant de Bourgogne og hvide samt røde Bourgogner tillige med  Rully-vinene i rød og hvid, hvor de hvide regnes for hans absolutte flagskibe.

Vincent Dureuil-Janthial går op i biodynamik og er økologisk certificeret. Men det er ikke noget, han skilter med. For det er ikke et kvalitetsstempel i sig selv, mener han. Vinen skal være god, fordi den er god. Ikke fordi den er blevet produceret på en bestemt måde. Og de flotte vinresultater og vinglæden kommer ikke af sig selv, den kommer efter hårdt perfektionistisk arbejde, siger han.

 

Se alle Dureil-Janthials vine her