RESTAURANT-KUNDE?

   
KB Vin A/S har 30 års erfaring som restaurationsbranchens faste leverandør af kvalitetsvine til fordelagtige priser og vi leverer hver uge til en bred vifte af restauranter, bistroer, kroer og cafeer i både Danmark og Sverige, heraf en del med bl.a. Michelinstjerner.

I kraft af vores mangeårige samarbejde med mange af Danmark og Sveriges bedste spisesteder/restauranter er vi specialiseret i at sammensætte vin til både klassiske og mere innovative menuer. Med udgangspunkt i vores brede sortiment og den enkelte restaurants behov og traditioner, finder vi vinene, der matcher restaurantkundernes ønsker til sammensætningen af vinkortet.

Vi lægger vægt på et godt samarbejde, så vores restaurantkunder får vin, der passer til gastronomien, pris-niveauet og gæsterne. Vi sikrer via løbende kontakt, at vinkortet bliver opdateret i forhold til menukort og de skiftende sæsoner. Fra vores centralt placerede lager kan vi hurtigt levere vin og eksklusiv spiritus.

Vi tilbyder bl.a.:

  • Hurtig levering
  • Konkurrencedygtige priser
  • Let og enkle bestillingsmetoder
  • Bredt sortiment med vine i enhver prisklasse
  • Hjælp til vinkort og vinmenuer
  • Rådgivning og vejledning omkring vin og mad


Bestil vores katalog målrettet restauratører her eller ring og få et godt tilbud og evt. eget login til nem og hurtig webbestilling.

Vil du hellere bestille via telefon eller email - er du meget velkommen til at ringe på tel +45 3314 9914 eller sende os en
email

Vi glæder os til at høre fra dig.